Mitä ihmeen itserakkautta?

Moi!

Olen Hanna, olen koulutettu personal trainer ja hyvinvointivalmentaja. En tee pt-hommia, mutta hyödynnän opittua kirjoittamalla blogiani. En taatusti kirjoita mistään sellaisesta, mistä en olisi joko saanut oppia koulussa, lukenut asiasta luotettavasta lähteestä tai kerännyt omakohtaista kokemusta.

Minulla on paljon kokemusta jojo-laihduttamisesta ja epäterveellisestä syömisestä ja liikkumisesta. Tiedän, millaista on elää kitudieeteillä ja ”sitku”-elämää.  ”Sitku mä oon laiha, mä…” Olen kulkenut pitkän tien tähän pisteeseen ja haluan jakaa tarinani. Toivoisin, ettei kukaan noudattaisi epäterveellistä dieettiä rantakuntoa varten vaan jokainen pääsisi omalle keholleen sopivassa tahdissa sellaiseen hyvään kuntoon, joka olisi pysyvä.

Olen toipumassa  masennuksesta ja työuupumuksesta ja hyvinvointi- ja treeniasioista kirjoittaminen tekee hyvää. On ihanaa jakaa hyvää oloa ja tietoa!

Ihminen voi tehdä itselleen hyvää vasta sitten, kun on valmis rakastamaan itseään. Siitä tässä sivustossa on kyse. Siihen on syynsä, miksi olet tänne eksynyt. Katsotaan, jos päästäisiin sille matkalle yhdessä, jää ihmeessä seuraamaan blogiani.

Tervetuloa!

Hanna

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s